Wednesday, May 1, 2013

PERIOD X TETAP? JGN RISAU, JOM KITA TRY BEAUTISLEEP!

Salam. haii.. kita berjmpa lagi. sumo sehat? nk share sikit psl period nii. x kira umur brpa, asalkan permpuan, mesti tiap2 bulan akn period kan, melainkan wanita mengandung. tpi, rmai jg yg x tetp period ni kan? kdg2 lmbat smggu, kdg2 dua minggu tpi ada jugak yg 2 bulan skli ja dtg. btul tak..?
haa,..kaknik nak kongsi ni, rahsia Beautisleep. ramai yg inginkan cara utk stabilkan period nii jadi kaknik syorkan beautisleep. beautisleep ni akan membantu menstabilkan hormon2 kita bkn setakat period, hormon yg lain juga akan aktif. badan kita akan rsa lebih segar dan bertenaga...pasal period tak lawas ponn boleh diatasi,.
bIla hormon dlm badan tak stabil...mula le kerjanya nak naik angin...pantang ada salah sikit...dgn anak2 ke...dgn kawan2 ke...dgn sahabat2 ke...rasa nak marah jer...kita ni manusia biasa...kalau tanpa produk yg bagus dan suplement yg baik mana le nak ok...nama pun manusia...semakin hari usia semakin duk meningkat...badan pun duk semakin lemah...betul tak..?
Jadi...Kaknik ada produk bagus untuk anda semua...cubalah Beautisleep...ia boleh mengurangkan kolesterol dlm badan...sesiapa yg tinggi kolesterolnya boleh kurangkan makanan berlemak dan nasi...ada setengah org yg tinggi kolesterolnya pi jumpa doktor...makan ubat...tapi kurang hasilnya...so...jgn buang masa...cepat..cepat boleh cuba produk ni.
kaknik dah ada pengalaman, jadi dh tahu. bila dah mkn beautisleep ni, baru rsa kesan nya. anak kaknik ponn dah tetp period ni, klau lmbat pon, setkt beberpa hari jaa. x pyh risau dah psl diri kita ni selepas adanya beautisleep!
kaknik harap sesiapa ada mslh ini, hubungi lah kaknik, jgn biarkan hal ni lama2, nt boleh gggu hidup kito! jom pakat rmai2 order ko kaknik. jgn malu, jgn segan! kita semua seorg perempuan dan wanita.
kaknik sentiasa ada utk smuo di talian 017 4368119 :) sampai kita jupo lagi...

Saturday, April 27, 2013

BABY YANG SIHAT :)

Assalamualaikum semua. Haii, bersama kaknik lagii. anda semua masih setia? ataupun sudah berubah? jgn, nanti rugii. hehe. ni nak kongsi lagii. sapo x suka baby? eeii, geramnya klau tgk baby2 ni kan? kecil, comel, gebu lagi. btul x? semua ibu mesti inginkan yg terbaik utk babynya yang baru lahir. setelah pnt, bertarung nywa, x kan nk biar ja kan? tu lah nyawa kita kan? betul x semua? :)
haaa, nk share psl Neibac5 nii. kaknik pon dah ada anak 6, dah mcm2 lalui. baby ni kna jgo molek kann klau x, mcm2 lah jadinya. sensitif kan baby nii. kulit lah, kpla lah, bdn, semuanyaa. kebanyakannya ruam, x ponn, klau pkai lampin n pampers, mesti kulit mengelupas lahh. di celih2 punggung kann. Neibac5 mesti berguna utk anda.Neibac5 diekstrak drpd beberpa jenis kumpulan Buah2 Citrus. Byk khasiat dan kebaikan yang didapati dari buah2 Citrus ini dimna ia dapat membantu kita smua drpd jangkitan penyakit yg berpunca dgn bakteria, fungus dan parasit yg menjdikan kita lemah n mudh djgkiti. hanya spray di celah2 punggung baby kita, dah sapukan rata di tempat ituu. InsyaAllah, x ada kesan apa, benda semulajadi kan? cubalahh, utk baby kita yg lebih sihatt :) apa2, hubungi ja Kaknik di 0174368119.

Friday, April 26, 2013

Hai :) Assalamualaikum semua. lamanya tak aktif kan. hehe. saya ni anak kepada KakNik, anak sulung. dah besar kann, boleh lah tlg2 mak. urmm, nak share psl period ni. mesti ramai ada prob ni kan? xpaa, saya pon ada masalah ni. remaja kan, mesti lah risau psl smua nii kan?
nak share sikit pasal nii. dulu period saya ni mmg x tetap, padahal sesetengah perempuan ok pulak kan? then try lah gna Beautisleep ni, bkn byk pon guna, selang hari pon x paa. amalkan bgi hormon2 dalam badan boleh berfunction betul2 dgn bantuan Beautisleep nii.
smpai lah sekrg, period dah okayy. darah period pon lawas jaa. x lah worry dah sekrg, sbb produk ni. cuba lah try, kita x tau kann? InsyaAllah, klau usaha Allah tlg :) betul, x tipuu. x percaya cubalah try. ada 60 biji dlm kapsul. boleh tahan lama niii. n utk jaga badan sekali, spa x mau cantik? hahaha. x salah cuba. tiada bahan kimia ponn, semua semulajadi mmg terbaik utk tubuh badan semua :) apa2, hubungi ja ibu saya, Kaknik, jgn lupaa. TAK CUBA TAK TAHU. DAH CUBA BARU TAHU.

Lagu-lagu Penyejuk Jiwa...

MusicPlaylist

There was an error in this gadget